تولید ماکارونی رشته ای اسپاگتی عمده با برندهای مختلف و با حجم قابل توجه ای در بازار کشور صورت می گیرد. خواص و فواید مصرفی این خوراکی، آماده شدن سریع آن و امکان سرو در محیط های مختلف مانند رستوران ها موجب افزایش تقاضا برای خرید این محصول شده است. با توجه به میزان مصرف ماکارونی اسپاگتی به ویژه در بین کودکان و نوجوانان قصد داریم به بررسی مواد اولیه بکار رفته در تولید آن و معرفی ارقام باکیفیت تولیدی بپردازیم.
بررسی کیفیت ماکارونی رشته ای اسپاگتی
آرد: اولین و مهمترین ماده اولیه بکار رفته در تولید این محصول آرد است. آرد مخصوص برای تولید ماکارونی سمولینا نام دارد. سمولینا از آسیاب کردن آندوسپرم گندم های دوروم یا سخت تولید می شود.
آب: آب مورد استفاده در تولید ماکارونی باید استانداردهای مشخصی داشته باشد. درجه سختی آب نیابد بیش از اندازه زیاد باشد چرا که موجب تغییر رنگ محصول تولیدی خواهد شد. همچنین آب باید از نظر میکروبی مورد بررسی قرار گیرد که آلودگی خاصی نداشته باشد.
علاوه بر آرد و آب از انواع افزودنی های مجاز مانند نمک و طعم دهنده ها نیز استفاده می کنند. تخم مرغ، پودر پیاز و سیر، پورد اسفناج، کرفس، آرد سویا، بتاکاروتن و ویتامین C دیگر افزودنی های مجاز برای تهیه انواع ماکارونی ساده یا طعم دار هستند.
فروشنده ماکارونی رشته ای اسپاگتی
امروزه علاوه بر عرضه و فروش عمده با شیوه های سنتی برای تهیه جدیدترین تولیدات در صنعت ماکارونی، برخی مراکز به صورت آنلاین و اینترنتی برندهای معتبر را عرضه می کنند. ثبت سفارش از طریق فروشنده آنلاین، کاهش قیمت ها و امکان خرید مستقیم انواع ماکارونی با برندهای معتبر را برای خریدار به همراه دارد. فروشگاه ماکارونی را در سایت های آنلاین مشاهده کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.